Τμήματα

ο α.σ διαλλοσ διδασκει

Το Ιαπωνικό σύστημα Shito Ryu Karate Do

Στην Σχολή Καράτε Δίαλλος, παρέχουμε εξαιρετικά τμήματα που προσφέρουν μια σοβαρή και εμπνευσμένη προσέγγιση στο Καράτε, εξυπηρετώντας τις ανάγκες τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων.

Μέσα από αυτά τα τμήματα, οι μαθητές αναπτύσσουν όχι μόνο σωματικές δεξιότητες αλλά και αξίες όπως η αυτοπεποίθηση και η πειθαρχία. 

Είτε είστε γονέας που αναζητά μια υγιή και εκπαιδευτική δραστηριότητα για τα παιδιά σας, είτε ενήλικας που αναζητά μια σοβαρή προσέγγιση του Καράτε, στη σχολή μας θα βρείτε αυτό που ακριβώς χρειάζεστε για να εξελίξετε τον εαυτό σας. 

Ελάτε να ανακαλύψετε τον κόσμο του Καράτε με τον πιο σοβαρό και αφοσιωμένο τρόπο.

tmimata_diallos_sxoli_karate_palaio_faliro_nea_smurni
tmimata_diallos_sxoli_karate_palaio_faliro_nea_smurni
egatastaseis_diallos_sxoli_karate_palaio_faliro_nea_smurni
egatastaseis_esoteriko_diallos_sxoli_karate_palaio_faliro_nea_smurni

εγκαταστασεις

Αυξήστε την πρόοδό σας μέσα από τις εγκαταστάσεις μας.

Οι ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών ‘ΔΙΑΛΛΟΣ’ είναι κατάλληλα διαμορφωμένες έτσι ώστε να παρέχουν στους αθλητές την καλύτερη δυνατή εκμάθηση.

Το καράτε έχει γίνει ένα δημοφιλές άθλημα τα τελευταία χρόνια, με όλο και περισσότερα άτομα να επιδιώκουν να μάθουν αυτή την αρχαία πολεμική τέχνη.

Ωστόσο, η κατάκτηση του καράτε απαιτεί κάτι περισσότερο από απλή σωματική δύναμη και πειθαρχία.

Απαιτεί επίσης πρόσβαση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις που μπορούν να παρέχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και το περιβάλλον για αποτελεσματική προπόνηση.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Δίαλλος Καράτε Club το κατανοεί αυτό, γι’ αυτό και έχει θέσει ως αποστολή του τη δημιουργία μιας υπερσύγχρονης εγκατάστασης για το πρόγραμμα προπόνησης καράτε.

Από τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό μέχρι τους ειδικούς εκπαιδευτές, κάθε πτυχή των εγκαταστάσεων έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις που παρέχει ο αθλητικός σύλλογος Δίαλλος είναι το κλειδί για την επιτυχία του προγράμματος προπόνησης καράτε τους.

Αυτοπεποίθηση

Πειθαρχία

Σεβασμός

Πνευματική Ανάπτυξη

Συνεχής Βελτίωση

Συνεργασία

Αφοσίωση

Κουλτούρα

body { cursor: url('/my-folder/my-cursor.png'), auto; }