Adults

λιγα λογια για το τμημα

Adults

diallos_karate_palaio_faliro_nea_smurni_notia_proastia_polemikes_texnes_vasilis_triantafillos_sxoli_karate

Περιγραφή

Το τμήμα ενηλίκων απευθύνεται σε άτομα ηλικίας άνω των δεκαεπτά (17) ετών. Το συγκεκριμένο τμήμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν άτομα ακόμα και αν δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τις πολεμικές τέχνες. Ο τρόπος εκγύμνασης και εκμάθησης προσφέρει στον αθλητή καλύτερη φυσική κατάσταση (βελτίωση καρδιακού και αναπνευστικού συστήματος), απαλλαγή από το υπερβολικό άγχος, αύξηση δύναμης, ταχύτητας και ρύθμιση σωματικού βάρους.

Επίσης ο ασκούμενος αποκτά γνώσεις αυτοάμυνας μέσω μιας παραδοσιακής τέχνης. Εκτονώνει την ενέργεια του με σωστό τρόπο και ενισχύει την αυτοπεποίθηση του.

Ο ασκούμενος έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει και σε προαγωγικές εξετάσεις  οι οποίες γίνονται τρεις φορές το χρόνο κάθε Νοέμβριο, Φεβρουάριο και Ιούλιο.

Μερικά από τα οφέλη του καράτε που έχουμε ως σκοπό να εξελίξουμε κατά την διάρκεια των προπονήσεων μας είναι:

Το καράτε είναι η τέχνη του σεβασμού και της ταπεινότητας.

Μερικά από τα οφέλη του καράτε που έχουμε ως σκοπό να εξελίξουμε κατά την διάρκεια των προπονήσεων μας είναι:

 1. Φυσική Υγεία
  • Οι προπονήσεις καράτε περιλαμβάνουν διάφορες κινήσεις όπως χτυπήματα, κλωτσιές και άλλες τεχνικές που απαιτούν τη χρήση διάφορων μυών. Αυτό ενισχύει τους μύες σας σε ολόκληρο το σώμα.

 2. Αυτοάμυνα
  • Το καράτε έχει έντονη έμφαση στην αυτοάμυνα, δηλαδή στην ικανότητα να προστατευτείτε από πιθανές επιθέσεις. Η πρακτική του καράτε διδάσκει διάφορες τεχνικές και αρχές που ενισχύουν την ικανότητά σας για αυτοπροστασία.

 3. Ανάπτυξη Αυτοπεποίθησης
  • Η πρακτική του καράτε μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης. Η φύση των προπονήσεων και οι αρχές του καράτε δημιουργούν ένα περιβάλλον που ενισχύει την εμπιστοσύνη στον εαυτό και βοηθά τους αθλητές να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις.

 4. Βελτίωση της Συγκέντρωσης
  • Η πρακτική του καράτε μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της συγκέντρωσης μέσω διαφόρων τρόπων. Η φύση των προπονήσεων και οι αρχές του καράτε προάγουν την καλή συγκέντρωση και τον εσωτερικό έλεγχο.

 5. Ηθικές Αξίες
  • Το καράτε, ως μορφή πολεμικών τεχνών, διδάσκει και προωθεί ένα σύνολο ηθικών αξιών που αναδεικνύουν τη σημασία της αρετής, της σεβαστής συμπεριφοράς και της αυτοπειθαρχίας.

 6. Εκπαίδευση στον Σεβασμό
  • Ο σεβασμός είναι μια θεμελιώδης αξία στο καράτε και η εκπαίδευση στον σεβασμό είναι αναπόσπαστο μέρος της πρακτικής του.

 7. Αντιμετώπιση του Στρες
 8. Κοινωνικές Δεξιότητες
  • Η πρακτική του καράτε μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων μέσω διάφορων τρόπων. Αν και το καράτε είναι μια ατομική δραστηριότητα, οι προπονήσεις και οι δραστηριότητες στο πλαίσιο της κοινότητας του καράτε προσφέρουν πλούσιες ευκαιρίες για κοινωνική αλληλεπίδραση.

Πρόγραμμα Μαθημάτων
Δευτέρα21:00 - 22:00
Τρίτη
Τετάρτη
21:00 - 22:00
Πέμπτη
Παρασκευή21:00 - 22:00
Σάββατο
Κυριακή

Εγγραφείτε με έναν φίλο και επωφεληθείτε!

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο Καράτε μαζί και να επωφεληθείτε.

Η επιτυχία κερδίζεται, δεν χαρίζεται

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για μια δωρεάν δοκιμαστική Προπόνηση!

Εγκαταστασεις

υπερσυγχρονες εγκαταστασεις του Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ αποτελούν έναν χώρο όπου η ποιότητα, η καινοτομία και η άνεση συναντούν τη δέσμευση για την αρτιότερη εκπαίδευση και ανάπτυξη των αθλητών. Είναι ένα περιβάλλον που εμπνέει την επίτευξη υψηλών επιδόσεων και αναδεικνύει τη σημασία της εξαιρετικής υποδομής στην επίτευξη των αθλητικών και προσωπικών στόχων.

Η  μονάδα εκγύμνασης παρέχει σύγχρονο εξοπλισμό, επιτρέποντας την πλήρη άσκηση και εκπαίδευση. Η αίθουσα μαθημάτων καράτε διαθέτει ειδικά στρώματα και εξοπλισμό που συνδυάζουν ασφάλεια και λειτουργικότητα. Εκεί, οι αθλητές εκπαιδεύονται υπό την επίβλεψη έμπειρων εκπαιδευτών, ενθαρρύνοντας την τεχνική τους εξέλιξη και την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής τους.

 

Αυτοπεποίθηση

Πειθαρχία

Σεβασμός

Πνευματική Ανάπτυξη

Συνεχής Βελτίωση

Συνεργασία

Αφοσίωση

Κουλτούρα

συχνεσ ερωτησεις

Ερωτήσεις Για Τα Τμήματα

Η Σχολή Καράτε Δίαλλος είναι μια αξιοσημείωτη σχολή καράτε με μακρά ιστορία και εμπειρία. Προσφέρουμε μαθήματα καράτε για παιδιά και ενήλικες, στοχεύοντας στην ανάπτυξη της σωματικής και ψυχικής δύναμης.

Η σχολή μας δέχεται μαθητές όλων των ηλικιών, από παιδιά έως ενήλικες. Έχουμε προγράμματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Ο γονέας ή κηδεμόνας του αθλητή συμπληρώνει τις απαραίτητες φόρμες για την εγγραφή του, υπογράφει την τήρηση των κανονισμών της Σχολής, καθώς και λαμβάνει θεώρηση ιατρού (καρδιολόγου μόνο) η οποία πιστοποιεί την καλή κατάσταση της υγείας του, προκειμένου να συμμετέχει σε προπονήσεις και αγώνες. Επίσης, ο Σύλλογος εκδίδει στο μέλος του επίσημο δελτίο αθλητή αναγνωρισμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε.

Το Καράτε δεν είναι μόνο μια φυσική δραστηριότητα, αλλά και μια πνευματική εμπειρία. Οι αθλητές μας αναπτύσσουν αυτοπεποίθηση, πειθαρχία, και σεβασμό. Επίσης, βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση, επικεντρώνονται και αναπτύσσουν δεξιότητες αυτοάμυνας.

Στον Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ Karate Club λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες, από το τμήμα Baby Karate στο οποίο εντάσσονται παιδιά από την ηλικία των 3 ετών, για να μεταβούν στη συνέχεια στα τμήματα Super Junior και Junior. Πιο απλά, δεν υπάρχει ουσιαστικά όριο ηλικίας για να ξεκινήσει κάποιος να μαθαίνει Καράτε -όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα!

Η πιθανότητα τραυματισμού ενός αθλητή Καράτε είναι σημαντικά μικρότερη από ότι σχεδόν σε κάθε άλλο άθλημα, ακόμα και στα ομαδικά με μπάλα, όχι μόνο στις πολεμικές τέχνες. Ασφαλώς προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωστή εκμάθηση του Καράτε και η αποφυγή τραυματισμών, είναι απαραίτητη η σωστή επίβλεψη και η ικανότητα του προπονητή.

Στα μικρότερα τμήματα της Σχολής, από το Baby Karate έως και το Karate Junior διεξάγονται θεματικές προπονήσεις. Πρόκειται για μια καινοτομία του συλλόγου, η οποία είναι εμπνευσμένη από τον προπονητή του, Τριαντάφυλλο Βασίλη και προσαρμοσμένη στις ειδικές απαιτήσεις αυτών των ηλικιών. Οι προπονήσεις γίνονται με τη χρήση προτζέκτορα, ειδική θεματολογία και την κατάλληλη μουσική προκειμένου τα παιδιά να «μεταφέρονται» αναλόγως με τη θεματική της προπόνησης!

Η ένταξη στην αγωνιστική ομάδα του Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ έρχεται σταδιακά, είναι επιλογή του προπονητή κατόπιν επίδοσης στις προπονήσεις και με βάση την εξέλιξη και την αφοσίωση του κάθε αθλητή/αθλήτριας, καθώς και του χρόνου τον οποίο αφιερώνει για την πρόοδό του. «Σκαλοπάτι» της ένταξης στην αγωνιστική ομάδα αποτελεί η προαγωνιστική ομάδα, η οποία προετοιμάζει το παιδί ώστε να είναι έτοιμο εφόσον επιλεγεί από τον προπονητή του ώστε να ενταχθεί στην αγωνιστική ομάδα.

Για να εγγραφείτε σε ένα από τα τμήματα μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή μέσω της ιστοσελίδας μας. Θα σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πώς να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας στο Καράτε.

Η διάρκεια των τμημάτων μας ποικίλει ανάλογα με το επίπεδο και τις ανάγκες του κάθε τμήματος. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα και τους χρόνους λειτουργίας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 694 659 7272 ή μέσω της ιστοσελίδας μας A.Σ Δίαλλος Καρατε Club ή επισκεφθείτε μας στις εγκαταστάσεις μας Φρύνης 7-9, Παλαιό Φάληρο. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Στη Σχολή Καράτε Δίαλλος τα μαθήματα Καράτε γίνονται υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένου προπονητή, αλλά και παιδαγωγού προσχολικής – σχολικής ηλικίας, προκειμένου να προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού και να συνδυάζουν την άθληση/εκμάθηση με τη διασκέδαση, υπό επιστημονική επίβλεψη και σε εξαιρετικά θετικό κλίμα.

Το μότο της Σχολής Καράτε Δίαλλος είναι «Respect All, Fear None», το οποίο μεταφράζει την τέχνη του Καράτε στην καθημερινή ζωή σε σεβασμό προς άπαντες, αλλά φόβο για κανέναν. Ο αθλητής του Καράτε μαθαίνει άριστα όχι μόνο πότε μπορεί να εφαρμόσει τις τεχνικές τις οποίες διδάσκεται, αλλά και τον σωστότερο για την κάθε περίπτωση τρόπο αποφυγής της άσκοπης χρήσης βίας.

Ο Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ Karate Club είναι σύλλογος αναγνωρισμένος κρατικά, καθώς και ο προπονητής του, ο οποίος είναι πιστοποιημένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (αριθμός μητρώου Συλλόγου 506).

Οι αθλητές του Συλλόγου μας συμμετέχουν αναλόγως το επίπεδό τους, σε αγώνες Πανελλήνιους/μοριοδοτούμενους, Βαλκανικούς, Πανευρωπαϊκούς, Παγκόσμιους. Στους πιο νέους αθλητές, ο προπονητής επιλέγει να τους προετοιμάσει για τους αγώνες συμμετέχοντας σε διασυλλογικά πρωταθλήματα, καθώς και εγχρώμων ζωνών του επιπέδου τους.

Υπάρχει βαθμίδα ζωνών η οποία ξεχωρίζει τους προχωρημένους από τους αρχάριους αθλητές. Πιο συγκεκριμένα, οι ζώνες ξεκινούν από τη λευκή και προχωρούν στα πιο σκούρα χρώματα έως τη μαύρη. Ο λόγος της ζώνης είναι για να καταλαβαίνει ο αθλητής την εξέλιξη και η ζώνη δείχνει την εμπειρία και το επίπεδο στην ιεραρχία στους νεότερους αθλητές. Οι εξεταστικές περίοδοι είναι κάθε Δεκέμβριο, Μάρτιο και Ιούνιο και στον Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟ φροντίζουμε με μεγάλη προσοχή ο κάθε αθλητής να είναι απολύτως κατάλληλα καταρτισμένος προκειμένου να λάβει μέσω των εξετάσεων την κρατικά πιστοποιημένη ζώνη που αντιστοιχεί στην ικανότητα και στην προπόνηση του, ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια στο μετέπειτα επίπεδο.

αιτηση
δοκιμαστικου μαθηματοσ

Το Δοκιμαστικό Μάθημα είναι Δωρεάν με σκοπό την γνωριμία του υποψήφιου αθλητή με το άθλημα του Καράτε και την γνωριμία του με τον προπονητή.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Στοιχεία Αθλητή
body { cursor: url('/my-folder/my-cursor.png'), auto; }