οι εγκαταστασεισ μασ

Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ Karate Club

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ αποτελούν έναν χώρο όπου η ποιότητα, η καινοτομία και η άνεση συναντούν τη δέσμευση για την αρτιότερη εκπαίδευση και ανάπτυξη των αθλητών. Είναι ένα περιβάλλον που εμπνέει την επίτευξη υψηλών επιδόσεων και αναδεικνύει τη σημασία της εξαιρετικής υποδομής στην επίτευξη των αθλητικών και προσωπικών στόχων.

Η  μονάδα εκγύμνασης παρέχει σύγχρονο εξοπλισμό, επιτρέποντας την πλήρη άσκηση και εκπαίδευση. Η αίθουσα μαθημάτων καράτε διαθέτει ειδικά στρώματα και εξοπλισμό που συνδυάζουν ασφάλεια και λειτουργικότητα. Εκεί, οι αθλητές εκπαιδεύονται υπό την επίβλεψη έμπειρων εκπαιδευτών, ενθαρρύνοντας την τεχνική τους εξέλιξη και την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής τους.

egatastaseis_diallos_sxoli_karate_palaio_faliro_nea_smurni

Στον Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ ο χώρος μας είναι ανοικτός και προσβάσιμος  για όλους, συμπεριλαμβανομένων ατόμων με ειδικές ανάγκες. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της προσφοράς ενός συμπεριληπτικού περιβάλλοντος, όπου ο καθένας, ανεξάρτητα από τις διαφορές του, μπορεί να απολαμβάνει τα οφέλη της άσκησης και της προπόνησης.

  • Ο Σύλλογος Λειτουργεί καθημερινά από τις 17:00 με 10:30 , το Σάββατο   ο σύλλογος λειτουργεί για της ανάγκες της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας 10:00 με 14:00
  • Οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών γίνονται 3 φορές ανά αθλητική σεζόν, κάθε Δεκέμβριο Μάρτιο και Ιούνιο. 
  • Οι εγκαταστάσεις του συλλόγου καθαρίζονται με καθαριστικά αναγνωρισμένα από τον ΕΟΦ.
  • Όλοι οι χώροι του Συλλόγου Κλιματίζονται έτσι ώστε να υπάρχει η κατάλληλη θερμοκρασία όλο το χρόνο.
egatastaseis_diallos_sxoli_karate_palaio_faliro_nea_smurni
Ελάτε να γνωριστούμε

Ο Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ διδάσκει το Ιαπωνικό σύστημα SHITO RYU KARATE DO σε παιδιά και ενήλικες, στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του στα σύνορα Παλαιού Φαλήρου και Νέας Σμύρνης, υπό την καθοδήγηση του πιστοποιημένου προπονητή καράτε, Βασίλη Τριαντάφυλλου.

Εγκαταστάσεις

Φρύνης 7-9, Παλαιό φάληρο, 17563

E-Mail

info@diallos.gr

Τηλέφωνο

694 659 7272

body { cursor: url('/my-folder/my-cursor.png'), auto; }