ΠΑΝ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 22/23

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην μοριοδότηση των αθλητών του συλλόγου μας.

Πρόκριση 6 αθλητών μας στο Βαλκανικό ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στο πλευρό της Εθνικής.

Ο Αθλητικός  σύλλογος ΔΙΑΛΛΟΣ Καράτε Club Παλαιού Φαλήρου,  για ακόμη μια χρονιά, κατάφερε να σημειώσει μεγάλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους Πανελλήνιους  αγώνες  Παίδων – Κορασίδων 2023 που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο σύλλογος, ανάμεσα σε περίπου 1000 αθλητές, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ένας από τους καλύτερους και πιο επιτυχημένους συλλόγους σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και στα Νότια Προάστια.

Οι αθλητές που κατάφεραν να κατακτήσουν θέσεις στο βάθρο είναι:

Κρόσι Εριόνα: Συμμετέχοντας σε πέντε αγώνες κατέκτησε την 2η Θέση και το Αργυρό Μετάλλιο στο Kumite. Κατέκτησε επίσης μοριοδότηση 8% για Πανεπιστημιακά ιδρύματα και 20%  μοριοδότηση για την Γυμναστική Ακαδημία.

Γκιούσης Γεράσιμος: Έπειτα από τέσσερις αγώνες κατέκτησε την 3η Θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο στο Kumite. Κατέκτησε επίσης μοριοδότηση 7% για Πανεπιστημιακά ιδρύματα και 20%  μοριοδότηση για την Γυμναστική Ακαδημία.

Πέτρου Ειρήνη: Παίζοντας έξι αγώνες κατέκτησε την 2η Θέση και το Αργυρό Μετάλλιο στο Kumite .

Κελέκη Ελευθερία :Μετά από τέσσερις απαιτητικούς αγώνες κατάφερε να κατακτήσει την 2η Θέση και το Αργυρό Μετάλλιο στο Kumite.

Κωνστάνταρου Άρτεμις: Μετά από τέσσερις αγώνες κατέκτησε την 2η Θέση και το Αργυρό Μετάλλιο στο Kumite .

Σουέρεφ Αλέξιος: Παίζοντας σε τέσσερις αγώνες κατέκτησε την 2η Θέση και το Αργυρό Μετάλλιο στο Kumite .

Συγχαρητήρια στους παρακάτω αθλητές μας, που αν και δεν κατάφεραν να ανεβούν στο βάθρο, έφτασαν πολύ κοντά στο μετάλλιο:

Τσιγριμάς Απόλλωνας: κατέκτησε την 5η Θέση στα Kata.

Σιαφλάς Χρήστος: κατέκτησε την 5η Θέση στα Kata.

Ιωαννίδη Ιωάννα: κατέκτησε την 5η Θέση στα Kumite.

Γκιούσης Νικόλας: κατέκτησε την 5η Θέση στα Kumite.

Εξαιρετικές εμφανίσεις είδαμε επίσης από τους αθλητές μας:

Μανδηλά Ναταλία: κατέκτησε την 7η Θέση στα Kumite.

Γκιολένα Αλέξιος: κατέκτησε την 7η Θέση στα Kumite.

Παπτσά Ραφαηλία: κατέκτησε την 9η Θέση στα Kumite.

Κρόσι Εριόνα: κατέκτησε την 9η Θέση στα Kata.

Μέρος στους αγώνες έλαβαν επίσης  οι πολλά υποσχόμενοι αθλητές μας:

Παπτσάς Αντώνης,  Σπέτζα Μιχαέλα,  Σουέρεφ Ευτυχία, Καζάζης Σταύρος, Μπενέτος Κωνσταντίνος, Ιωαννίδης Βασίλης, Χούμη Γεωργία, Τζάνος Γεώργιος.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο σύλλογος έχει ποσοστό επιτυχίας 100% στους αθλητές που διεκδίκησαν μόρια για Ανώτατα  εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά των αθλητών μας, έχει αποδώσει καρπούς και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς μέσα από τις επιτυχίες, αναδεικνύοντας τον Δίαλλο έναν από τους πιο αξιόπιστους αθλητικούς συλλόγους  καράτε στην Ελλάδα.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Δίαλλος Καράτε Club συγχαίρει για ακόμα μια φορά όλους τους αθλητές του, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, για το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων.

Κοινοποίηση :

body { cursor: url('/my-folder/my-cursor.png'), auto; }