Ο Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ έφερε το πρώτο χρυσό για την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα!

Ιστορική ημέρα η 31η Μαΐου για τον Σύλλογό μας, ο οποίος χάρισε στην πατρίδα μας το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη και εξασφάλισε στην Εθνική μας άνοδο στη γενική κατάταξη των συμμετέχουσων χωρών.


🥋 Συγκεκριμένα, η αθλήτρια του Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ Karate Club, Ιωάννα Ιωαννίδη, πραγματοποιώντας μια καταπληκτική εμφάνιση στην κατηγορία Female Kumite -44kg γεννημένων το 2013 και χωρίς να δεχθεί ούτε έναν πόντο από τις αντιπάλους της σε πέντε αγώνες (1-0, 3-0, 0-0 νίκη στα σημεία, 7-0, 1-0) κατέκτησε πανάξια το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας, το πρώτο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, και είναι πλέον Πρωταθλήτρια Βαλκανίων!

✅ Πολύ καλή εμφάνιση στο υψηλότερο επίπεδο πραγματοποίησαν και οι άλλες δύο αθλήτριες του Συλλόγου μας – μέλη της Εθνικής, Ελευθερία Κελέκη και Γεωργία Χούμη, δίνοντας από δύο αγώνες και χάνοντας πραγματικά στις λεπτομέρειες και με αρκετή δόση ατυχίας τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ακόμα και την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους, έπειτα από μια επίπονη και απαιτητική περίοδο προετοιμασίας και αφού έδωσαν τόσο σε αυτήν όσο και στους αγώνες τους τον καλύτερό τους εαυτό, αποκομίζοντας σπουδαίες αγωνιστικές εμπειρίες.

🙏 Ασφαλώς θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τον κ. Θανάση Λούκα, για την ευγενική και ανιδιοτελή οικονομική ενίσχυσή του, η οποία διευκόλυνε σημαντικά το ταξίδι και τη διαμονή της αποστολής του Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ Karate Club στην Πόλη, βοηθώντας έτσι στην επιτυχημένη παρουσία του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς και σε όλους τους γονείς των αθλητών μας που απέδειξαν για μια ακόμη φορά την Παρασκευή, με το ενδιαφέρον, την αγωνία και τον ενθουσιασμό τους για την παρουσία των αθλητριών μας στη σημαντική αυτή διεθνή διοργάνωση ότι το οικογενειακό, ομαδικό κλίμα είναι μαζί με την σκληρή προπονητική δουλειά οι βασικοί άξονες των συνεχόμενων επιτυχιών του Συλλόγου μας!

Κοινοποίηση :

body { cursor: url('/my-folder/my-cursor.png'), auto; }