Ο Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ Karate Club στο AS CUP 2024: 19 αθλητές, 17 χρυσά μετάλλια!

Το πολύ υψηλό επίπεδο στο οποίο έχει παγιωθεί ο Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ Karate Club, ο κορυφαίος Σύλλογος των Νοτίων Προαστίων και σταθερά στο Top-5 της Αθήνας, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά στο AS CUP 2024 του Αγίου Δημητρίου, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο, 15 Ιουνίου.

Συμμετέχοντας με 19 επιλεγμένους αθλητές, τρεις εκ των οποίων έλαβαν μέρος για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες, ο Σύλλογός μας κατέκτησε 17 χρυσά μετάλλια, 11 ασημένια και 5 χάλκινα, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στους 36 στην γενική κατάταξη, παρότι «κατέβασε» τους λιγότερους αθλητές/αθλήτριες από κάθε άλλο σύλλογο της πρώτης 9άδας.

Ασφαλώς το σημαντικότερο για τον προπονητή του Συλλόγου μας, Βασίλη Τριαντάφυλλο, και τους συνεργάτες του ήταν να επιβεβαιώσουν την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλητές μας και να δώσουν δυνατές εμπειρίες στους νεότερους, ωστόσο η συγκομιδή των 28 χρυσών και ασημένιων μεταλλίων σε Κάτα, Kumite και Ομαδικό Kumite (όπου οι δύο ομάδες μας, Αγοριών και Κοριτσιών, είχαν εξαιρετική παρουσία) παραμένει εντυπωσιακή και ενδεικτική της δυναμικής του Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ Karate Club.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές/αθλήτριες: Γαλλίκα Βασιλική, Γκιολένα Αλέξης, Γκιούσης Γεράσιμος, Γκιούσης Νικόλας, Ιωαννίδη Ιωάννα, Ιωαννίδης Άγγελος, Ιωαννίδης Βασίλης, Κελέκη Ελευθερία, Κονταξής Εμμανουήλ, Μανδηλά Ναταλία, Μπενέτος Κωνσταντίνος, Παπτσά Ραφαηλία, Παπτσάς Αντώνης, Πέτρου Ειρήνη, Σιαφλάς Χρήστος, Σιμπατιάν Ορέστης, Σουέρεφ Αλέξης, Σουέρεφ Ευτυχία, Χούμη Γεωργία.

Κοινοποίηση :

body { cursor: url('/my-folder/my-cursor.png'), auto; }