Σε ένα πολύ δυνατό Πρωτάθλημα συμμετείχε ο Σύλλογος μας το 3ήμερο 15-17/12/2018. Συμμετείχαν συνολικά σε όλες τις κατηγορίες 3.500 αθλητές από 67 χώρες. Από το Σύλλογό μας συμμετείχαν συνολικά 7 Αθλητές.
Αναλυτικά:
Τους αγώνες άνοιξε η Αθλήτρια του Συλλόγου μας Κρόσι Εριέλντα με εξαιρετική εμφάνιση αγωνιζόμενη στα kata Νέων γυναικών και κατάφερε να μπει στα προημιτελικά, αλλά δεν κατάφερε να μπει στα ημιτελικά για μόλις 0,06 μονάδες.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε ο Αθλητής μας Μαστοράκης Φίλιππος στην κατηγορία Kumite Νέων Ανδρών -68kgr όπου δεν κατάφερε να προκριθεί αλλά έκανε μια καλή παρουσία. Επόμενος αγώνας μας ήταν ο Σερεμετάκης Βαγγέλης στην κατηγορία kumite Νέων Ανδρών -76 kr όπου βρέθηκε σε πόλη καλή κατάσταση κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα με 4-0 αλλά δυστυχώς ένας τραυματισμός πάνω σε μια φάση δε μας επέτρεψε να συνεχίσουμε στον 2ο αγώνα. Την επόμενη ημέρα αγωνίστηκε ο Αθλητής μας Βολάνης Παναγόπουλος Γιώργος στην κατηγορία kumite εφήβων -57 kgr όπου δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση χάνοντας στον πρώτο αγώνα αλλά κερδίζοντας σίγουρα μεγαλες εμπειρίες.
Τη σκυτάλη πήρε ο Αθλητής Σερεμετάκης Μιχάλης αγωνιζόμενος στην κατηγορία kumite Ανδρών -84 kgr. Ο Μιχάλης σε μια εξαιρετική ημέρα κατάφερε σε μια πολύ κακή διαιτησία να αγωνιστεί σε 5 αγώνες και να κατακτήσει την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) χαρίζοντας στην Εθνική Ελλάδος το ένα εκ των τεσσάρων μεταλλίων που έφερε συνολικά.
Την Τρίτη και τελευταία ημέρα αγωνίστηκε η Παπασακελλαρίου Μελίνα αρχικά στα kata κορασίδων U14 που δεν κατάφερε να προκριθεί αλλά παίρνοντας σίγουρα θετικές εντυπώσεις. Στην συνέχεια η ίδια αθλήτρια αγωνίστηκε στο kumite κορασίδων U14 -47kgr παίζοντας ένα εξαιρετικό αγώνα που κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι από 7-1 σε 8-8 εν συνέχεια η αντίπαλος της πήρε άλλους 2 πόντους κάνοντας το σκορ 10-8 και ένα δευτερόλεπτο πριν τη λήξη του αγώνα η Μελίνα πέρασε ένα τρίποντο με κλωτσιά στο κεφάλι αλλά ο κεντρικός διαιτητής το έδωσε φάουλ στερώντας στη Μελίνα να κάνει το 10-11 και να προκριθεί στην επόμενη φάση.
Τέλος την αυλαία για τον σύλλογο μας έκλεισε ο Μερκούρης Θοδωρής όπου αγωνίστηκε στην κατηγορία kumite παίδων U14 -40kgr, όπου δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση, αλλά αποκόμισε σίγουρα πολλές εμπειρίες για το αγωνιστικό του μέλλον!

Σαν προπονητής του συλλόγου είμαι αρκετά ευχαριστημένος για την απόδοση των αθλητών μου και είμαι σίγουρος ότι το μέλλον τους ανήκει…!!!
Ραντεβού λοιπόν στα επόμενα…
Μέχρι τότε ξεκούραση εν όψη των εορτών και επανερχόμαστε πιο έτοιμοι για τις νέες μας αγωνιστικές υποχρεώσεις!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κοντινό πλάνο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, τηλέφωνο και κοντινό πλάνο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται