Το BERLIN OPEN 2017 έκλεισε για τον σύλλογο μας με ανέλπιστα καλά αποτελέσματα. Ο σύλλογος μας κατάφερα συνολικά να αποσπάσει 5 Μετάλλια και ένα Κύπελλο, πιο συγκεκριμένα:

*Η συγκλονιστική Εριέλντα Κρόσι κατάφερε να κατακτήσει στην κατηγορία kata U-16 την 1η θέση και το Χρυσό Κύπελλο σε μια κατηγορία Φωτιά νικώντας στον τελικό την πρωταθλήτρια της Ισπανίας. Στην Συνέχεια κατέκτησε την 3η θέση στα kata U-18 και την 3η θέση επίσης στην κατηγορία kumite U-18 -54 kgr.

*Η Πολύ δυναμική Παπασακελλαρίου Μελίνα κατάφερε να κατακτήσει 3η θέση στην κατηγορία kata U-12 και 3η θέση επίσης, στην κατηγορία kumite U-12 (-30 kgr)

*Ο Μαστοράκης Φίλιππος αν και μόλις 15 ετών κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση μέσα στα μεγαθήρια της κατηγορίας του στην κατηγορία kumite U-18 (-55 kgr).

*Ο Παναγιωτόπουλος Δημήτρης αν και πολύ καλά προετοιμασμένος για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν κατάφερε αυτή την φορά να συνεχίσει με αποτέλεσμα να καταταγεί 9ος σε κατηγορία 25 αθλητών.

*Η Χούμη Ειρήνη – Αικατερίνη και ο Μερκούρης Θοδωρής αγωνίστηκαν για πρώτη φορά εκτός συνόρων αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες για τους μετέπειτα αγώνες τους.

Η Ελληνική αποστολή κατάφερε να κατακτήσει την 4η Θέση ανάμεσα σε 20 χώρες που έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια σε όλους τους Αθλητές της χώρας μας που έλαβαν μέρος και αγωνίστηκαν με πάθος και ήθος σηκώνοντας την Ελληνική Σημαία μας πολλές φορές πάνω στο βάθρο!!!
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους γονείς – συνοδούς για την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση τους!!!

INTERNATIONAL BERLIN OPEN 2017 (23-25/02/2017)