Άλλο ένα Κύπελλο όπου συμμετείχε ο Σύλλογος μας έφτασε στο τέλος του, πρόκειται για το ALL STYLES CUP που έγινε στο Λουτράκι με συμμετοχή 40 Συλλόγων. Ο Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ συμμετείχε με 12 Αθλητές και κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 26 Μετάλλια εκ των οποίων: 11 Χρυσά, 4 Ασημένια, 11 Χάλκινα καθώς και 2 Κύπελλα στα ομαδικά Kumite ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους Αθλητές μας που συμμετείχαν, για το ήθος και την μαχητικότητα τους, όπως επίσης και τους γονείς των αθλητών για την δυναμική παρουσία και στήριξη που είχαν σε όλα τα μέλη της αποστολής καθώς και σε όλους τους αθλητές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε δύο προπονητές τον Σιγάλα Κώστα και τον Κ.Νικολούδη για μια κοινή επιτυχία που είχαμε σε ένα ομαδικό Kumite με τις Αθλήτριες Σγουροπούλου Αναστασία από τον Α.Σ. Θησέα και την Ναταλίας Νεστούρη απο τον Σύλλογο Αιχμή Ιλίου αντίστοιχα.

Το συγκεκριμένο Κύπελλο ήταν το τελευταίο που συμμετείχε ο Σύλλογος μας εντός των συνόρων για την Αθλητική σεζόν 2017-2018.

Η αγωνιστική δραστηριότητα του Συλλόγου μας θα κλήσεις με το Karate1 Youth League – Croatia 2018 που θα πραγματοποιηθεί στο UMAG της Κροατίας 6-8/7/2018. Εκεί ο σύλλογος μας θα συμμετέχει με τέσσερις Αθλητές, την Κρόσι Εριέλντα την Βαλαντάση – Κανέλλου Σταματία, τον Παναγόπουλο Βολάνη Γεώργιο και τον Μαστοράκη Φίλιππο. Την αποστολή θα συνοδέψει ο προπονητής του Συλλόγου μας Τριαντάφυλλος Βασίλης.
Τους ευχόμαστε για ακόμα μια φορά τα καλύτερα!!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και γήπεδο μπάσκετ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, γήπεδο μπάσκετ
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και γήπεδο μπάσκετ
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος