Ψάχνετε για πιστοποιημένο σύλλογο καράτε στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, τη Νέα Σμύρνη ή τα ΝΟΤΙΑ Προάστια;  Γίνετε μέλος στο ΔΙΑΛΛΟΣ Καράτε Club.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Δίαλλος KARATE CLUB είναι ένας σύλλογος που εξυπηρετεί τις περιοχές του Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης καθώς και ένα πλήθος περιοχών των Νοτίων Προαστίων. Ο σύλλογος βασίζεται στις παραδοσιακές αρχές και διδάσκει το ιαπωνικό σύστημα SHITO RYU KARATE DO, που ιδρύθηκε από τον Sensei Kenwa Mabuni.

Ο Α.Σ. ΔΙΑΛΟΣ ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 με σκοπό να προωθήσει τα αθλητικά ιδεώδη μέσα από την τέχνη του Shito Ryu Karate do και να συμβάλλει στη δημιουργία σωματικά, ψυχικά και πνευματικά ισορροπημένων ατόμων. Υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένου Προπονητή Καράτε, Βασίλη Τριαντάφυλλου (πιστοποιημένου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), με πολυετή εμπειρία και αγάπη για το άθλημα, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου διδάσκονται αθλητές 4 ετών και άνω.

Ο σύλλογος προσφέρει επίσης μαθήματα στον Baby Karate για μικρούς Αθλητές, ηλικίας 2.5 έως 4 ετών.

Υπό την καθοδήγηση του Πιστοποιημένου Προπονητή καράτε, Βασίλη Τριαντάφυλλου, ο σύλλογος έχει γίνει κόμβος για τους λάτρεις του καράτε στην περιοχή. Πολλά άτομα, νέοι και Ενήλικες, συρρέουν στο Δίαλλος KARATE CLUB στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟΣ για να μάθουν την τέχνη του καράτε και να βελτιώσουν τη σωματική τους ευεξία. Ο σύλλογος έχει αποκτήσει τη φήμη ότι είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους καράτε στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, Νέα Σμύρνη και όχι μόνο, χάρη στους εξειδικευμένους εκπαιδευτές του και τη δέσμευση στις παραδοσιακές αρχές του καράτε. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος ασκούμενος, ο Αθλητικός Σύλλογος Δίαλλος KARATE CLUB σας καλωσορίζει για να συμμετάσχετε στο Δυναμικό του.

Ο Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ”ΔΙΑΛΛΟΣ” είναι αναγνωρισμένος από την Ελληνική ομοσπονδία Καράτε (Ε.Λ.Ο.Κ.) με αριθμό μητρώου 506p

Αν αναζητάτε πληροφορίες σχετικά με τον Προπονητή Βασίλη Τριαντάφυλλο, μπορείτε να τις βρείτε εύκολα στον ακόλουθο σύνδεσμο. Ο Προπονητής Τριαντάφυλλος είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στον κόσμο του αθλητισμού και ιδιαίτερα στον τομέα του καράτε. Έχει συνδεθεί με διάφορους συλλόγους και οργανισμούς όλα αυτά τα χρόνια και έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του καράτε στην Ελλάδα. Ένας τέτοιος σύλλογος με τον οποίο έχει συνδεθεί είναι ο σύλλογος καράτε “Δίαλλος” στο Παλαιό Φάληρο. Υπό την καθοδήγηση του προπονητή Τριαντάφυλλου, πολλοί νεαροί αθλητές έχουν ακονίσει τις ικανότητές τους και έχουν σημειώσει μεγάλες επιτυχίες σε τουρνουά σε όλη την Ελλάδα. Αν ψάχνετε να ενταχθείτε σε έναν αξιόπιστο σύλλογο καράτε στην Αθήνα, τότε ο σύλλογος Δίαλλος Καράτε  Club αξίζει σίγουρα την προσοχή σας. Μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον σύλλογο στον σύνδεσμο που παρέχεται, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους βιογραφικού σημειώματος του Προπονητή Τριαντάφυλλου Βασίλη.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ