ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

Open Karate Cup 2023
(Shito Ryu) ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

Αγαπητά μέλη,

Με χαρά σας ενημερώνουμε για τις πρόσφατες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν για το Open Karate Cup 2023. Οι κληρώσεις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και έχουμε τις ώρες των αγώνων για τους αθλητές μας.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από τις πρωινές ώρες και είναι σημαντικό να παρευρεθείτε στον χώρο των αγώνων 45 Λεπτά πριν την ώρα του αγώνα, ώστε να είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι.

Είμαστε υπερήφανοι για τη συμμετοχή όλων των αθλητών μας. Ας δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ας απολαύσουμε κάθε στιγμή του τουρνουά.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και τη συμμετοχή σας. Καλή επιτυχία σε όλους μας στο Open Karate Cup 2023!

Με εκτίμηση,
Α.Σ Δίαλλος.

Open Karate Cup 2023
(Shito Ryu)

Αγαπητά μέλη,

Σας ανακοινώνουμε ο Σύλλογός μας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα συμμετάσχει στο Open Karate Cup 2023 (Shito Ryu). Οι Αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 3 & 4 Ιουνίου 2023 στις εγκαταστάσεις του κλειστού δημοτικού γηπέδου μπάσκετ Μοσχάτο (Λεωφόρο Ποσειδώνος & Καποδιστρίου).

Όσοι αθλητές δεν έχουν κλείσει το 12ο έτος ηλικίας τους, θα αγωνιστούν το Σάββατο 03/06/2023, ενώ οι αθλητές από 12 ετών και άνω θα αγωνιστούν την Κυριακή 04/06/2023. 

Ευχαριστούμε πολύ,

Δ.Σ Δίαλλος.

SHITO RYU SEMINAR
ΙΟΥΝΙΟΥ

Αγαπητά μέλη,

Σας ανακοινώνουμε το  Ετήσιο Shito Ryu Seminar Μάϊου. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Α.Σ Δίαλλος στις 27/05/2023.

Εισηγητής του σε σεμιναρίου θα είναι ο Sensei Χονδροματίδης Παναγιώτης, Αρχηγός του Shito Ryu Ελλάδος.

Οι Θέσεις είναι περιορισμένες. 

Ευχαριστούμε πολύ,

Δ.Σ Δίαλλος.

ΔΙΑΛΛΟΣ ΚΑΡΑΤΕ CLUB ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KATA SHITO RYU